Linkovi

Za četvrfinale turnira Millenium, Ančić igra protiv Carlsena (17/9/04) - 2004-09-17


U Delray Beachu, na međunarodnom teniskom turniru Millenium, Marija Ančića danas čeka meč za plasman u četvrtfinale protiv Danca Kennetha Carlsena.

U međuvremenu, već se znaju neki četvrtfinalisti. Prvi nositelj Vincent Spadea pobijedio je Jamesa Blakea u samo sat vremena. Njegov je protivnik u četvrtfinalu kvalifikant Hugo Armando, iznenađenje ovog turnira. Rangiran kao 183. u svijetu, on je glatko eliminirao Jeffa Morrisona.

Greg Rusedski se plasirao u četvrtfinale pobijedivši kvalifikanta Matiasa Boekera. Rusedski nije nositelj niti jedne skupine na ovom turniru, ali ima u karijeri 14 turnirskih naslova prvaka - više nego svi ostali igrači na turniru zajedno. U četvrtfinale je ušao i Jeff Salzenstein, pobijedivši Paula Goldsteina.

Otvoreno prvenstvo Kine donijelo je novu iznenađujuću eliminaciju. Samo dan nakon poraza prvog nositelja turnira Carlosa Moye, ispao je i drugi nositelj, njegov sunarodnjak Juan Carlos Ferrero. Pobijedio ga je Amerikanac Kevin Kim. Treći nositelj David Nalbadian i peti Marat Safin odigrali su - i obojica i pobijedili - u dva meča, i prvog i drugog kola. Jarkko Nieminen je eliminirao Taylora Denta, a Dominik Hrbaty Davida Sanguinettija.

XS
SM
MD
LG