Linkovi

Ančić u trećem kolu turnira Millenium (16/9/04) - 2004-09-16


U Delray Beachu, na međunarodnom teniskom turniru Millenium, Mario Ančić, treći nositelj turnira, plasirao se u treće kolo pobijedivši Amira Delića sa 6-1, 6-3, za samo 58 minuta.

Ančić je iskoristio svoje snažne servise da dominira čitavim mečom, jednako kao što učinio i u ponedjeljak protiv branitelja naslova Jan-Michaela Gambilla, te je osvojio 82 posto svih svojih servisa. 22-godišnjem Amiru Deliću ovo je prva sezona u ATP, nakon što je prošle godine bio prvak NCAA.

Na Otvorenom prvenstvu Kine, u Pekingu, prvi nositelj Carlos Moya - svjež i odmoran nakon što je ispao već u trećem kolu U-S Opena - doživio je ponovno iznenađujući poraz - sa 6-3, 6-3 eliminirao ga je kvalifikant Jo-Wilfred Tsonga, iz Francuske. Tsongi je to prvi meč na nekom ATP turniru.

Drugi nositelj Juan Carlos Ferrero doživio je bolju sudbinu od svog sunarodnjaka - pobijedio je Amerikanca Justina Gimelstoba. Mečevi Marata Safina protiv Alexa Bogomolova i Davida Nalbadiana protiv Kristiana Plessa odgođeni su zbog kiše.

XS
SM
MD
LG