Linkovi

Davenport bolja od Venus Williams (19/7/04) - 2004-07-19


Lindsay Davenport svladala je zemljakinju Venus Williams u finalu turnira održanog u Stanfordu u Californiji. Na taj način Davenport je prekinula niz od šest uzastopnih poraza od Venus Williams. Ovo je inače bio njihov 23 meč. A kod tenisača Tommy Hass osvojio je turnir Mercedes-Benz Cup u Los Angelesu pobjedom nad zemljakom Nicolasom Kieferom. Ovaj susret bilo je prvo svenjemačko finale na nekom ATP turniru u proteklih deset godina..

Američki veteran Andre Agassi odlučio je ne nastupiti na turniru u Indianapolisu. Kako je pojsasnio, moje 34-godišnje tijelo treba se odmoriti dok se pripremam za Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Država u New Yorku. Agassi je proteklog tjedna nastupao na turniru u Los Angelesu, ali je izgubio u petak, u četvrtfinalu, od Nijemca Tommya Haasa. Nakon tog meča Agassi je rekao da se osjećao malo zarđao jer je preskočio Wimbledon zbog ozljede kuka. Agassi je, također, odbio nastupati za Sjedinjene Države na olimpijskim igrama u Ateni kako bi izbjegao mogućnost ozljede.

A na turniru Mercedes Cup koji se održavao u Stuttgartu u Njemačkoj pobjedio je nepostavljeni Argentinac Guillermo Canas koji je u finalu svladao zemljaka i drugog nositelja, Gastona Gaudia. Canas je, inale, 50-ti igrač svijeta, a tijekom karijere zabilježio je četiri turnirske pobjede.

XS
SM
MD
LG