Linkovi

Song Airlines: Vježbanje u zrakoplovima (11/7/04) - 2004-07-11


Američki zračni prijevoznik Song Airlines uvodi vježbanje za putnike na njihovim letovima. Za osam dolara stjuardesa će vam donijeti gumenu loptu koja se može stiskati ili pak elastičnu gumicu za rastezanje. Uz upute za sigurno napuštanje zrakoplova bit će priručnik za vježbanje, a na letu između New Yorka i Miamia nalazit će se i fitness stručnjak koji će pomoći svojim savjetima.

Ovakva inovacija Song Airlines, koji djeluje u sklopu Delta Airlinesa, predstavlja eskalaciju rata među avio-prijevoznicima koji nude veoma jeftine letove u Sjedinjenim Državama. Song Airlines, kažu stručnajci, pokušava nadjačati konkurentski JetBlue Airlines. JetBlue je, naime, za svoje putnike organizirao prakticiranje joge. Vjernost putnika pridobio je i većim prostorom za noge, učinkovitim služenjem putnika i zabavom tijekom leta.

Song Airlines je pak odgovorio angažiranjem modne kreatorice Kate Spade koja je izradila nove chic uniforme za stjuardese. Cilj nam je bio da se ljudi okreću kad na hodniku zračne luke ugledaju naše stjuardese, kažu u Song Airlinesu.

XS
SM
MD
LG