Linkovi

Na novoj turneji Madonna će izvoditi više starih hitova (28/3/04) - 2004-03-27


Pop diva Madonna uskoro će započeti turneju po Sjedinjenim Državama i Europi. Prvi nastup zakazan je za 24. svibnja u Inglewoodu, u Kaliforniji. Ovu turneju obilježit će – za razliku od prethodnih – izvođenje više klasičnih hitova, ali u novoaranžiranom obliku. Unatoč tome, producenti nadolazeće turneje kažu da će se cijene ulaznica kretati oko 300 dolara po osobi.

Na prijašnjim Madonninim koncertima mnogi su obožavatelji izražavali negodovanje time što nije bilo izvedeno dovoljno njezinih klasičnih skladbi. To potvrđuje i manager glasovite pjevačice, Caresse Henry, koji kaže da je “došlo vrijeme da se publici predstavi širi izbor iz glazbenog repertoara” Madonne. Jedan od organizatora turneje, Arthur Fogel, kaže da ne vjeruje da će visoka cijena ulaznica imati negativan učinak jer je Madonna “jedinstvena pojava” na glazbenoj sceni. Njega također ne brine činjenica da i mnoge druge dive imaju u tom vremenu turneje u planu, poput Bette Midler, Britney Spears i Janet Jackson. “Madonna ima običaj da se uzdigne iznad konkurencije”, tvrdi on.

Na svojoj posljednjoj turneji 2001. godine Drowned World, Madonna je ostvarila više od 75 milijuna dolara prihoda od ukupno 47 rasprodanih koncerata. Na toj turneji izvodila je uglavnom pjesme sa svog tad novoizašlog albuma, Music, umjesto klasičnih hitova.

XS
SM
MD
LG