Linkovi

Grad s najviše stila - New York (24/3/04) - 2004-03-24


Najgostoljubiviji grad u Sjedinjenim Državama je Nashville, u Tennesseeju, a grad s najviše stila je – New York. Tako bar tvrdi pola milijuna anketiranih čitatelja časopisa "Travel and Leisure Magazine".

Prema istoj anketi, Honolulu je drugi na popisu najgostoljubivijih, dok je Los Angeles najnegostoljubiviji od 25 američkih velegradova.

U rangiranju stila, drugi je San Francisco, dok najmanje stila ima Philadelphia.

Philadelphia je također ponijela i nelaskav epitet grada s najneprivlačnijim stanovnicima. Upravo suprotno, najzgodniji stanovnici žive u San Diegu i Honolulu, koji je proglašen i najprivlačnijim gradom za upravo vjenčane. Druga najpoželjnija destinacija za medeni mjesec je San Juan, u Puerto Ricu.

Restorane s najukusnijom hranom naći ćete u New Orleansu, ali je isti grad proglašen i najmanje čistim. Doduše, u tom se gradu, jednako kao i u Las Vegasu, najbolje može ogledavati druge ljude. Kad smo već kod čistoće, u toj su kategoriji bez premca gradovi blizanci iz Minnesote - Minneapolis i St. Paul.

Najviše spomenika i povijesnih zdanja naći ćete u Washingtonu, potom u Bostonu, a, na trećem mjestu, u Philadelphiji – zaključuje "Travel and Leisure Magazine".

XS
SM
MD
LG