Linkovi

62 je ništa, idem na 70 - obećava Tracy McGrady (12/3/04) - 2004-03-12


Što je 62 ubačena pogotka? Zamalo ništa, kaže zvijezda prošlog kola Tracy McGrady o svojih 62 pogotka u koš washingtonskih Wizards. Zakratko, kaže on, bit će i 70. No, sam si je ponajviše kriv što nije dao tih sedamdeset protiv Washingtona - nakon prvih 50 koševa, imao je još punih 14 minuta igre s vrlo lošim postotkom šuta - 10 promašaja u 11 pokušaja i šest slobodnih ubačaja od 16 pokušaja.

No, jučer, kada je imao slobodan dan, njegovi su koševi uljepšali dan brojnim bolesnim mališanima u Dječjem medicinskom centru u Orlandu, koje je posjetio i potpisivao im knjige i svoje slike. Toj je bolnici, inače, McGrady dao donaciju - po tisuću dolara za svaki pogodak koji je postigao u All-Star utakmici.

Utakmica od ponedjeljka, u kojoj su Lakersi izgubili od Utah Jazza - sjetimo se sjajne Giričekove igre! - koštat će same Lakerse 50 tisuća dolara globe, a još toliko i njihovog trenera Phila Jacksona, a sve zbog Jacksonove neprimjerene primjedbe na račun suca. On je ustvrdio da sudac ima 'nešto protiv Shaquilla O'Neala' i da ga je zato isključio iz igre. Skupa primjedba.

Sinoć su odigrane samo dvije utakmice, odnosno jedna još traje. Houston Rockets su pobijedili New Orleans Hornetse sa 97 prema 86, a Sacramento Kings i Dallas Mavericks još igraju uz prednost Kingsa na polovici utakmice za 12 koševa.

XS
SM
MD
LG