Linkovi

Jezivi učinci dvojice Allana u utakmici 76-ersa protiv Knicksa (4/3/04) - 2004-03-04


U New Yorku, utakmica između gostujućih Philadelphia Seventy-Sixersa i domaćih Knicksa s obje je strane imala po jednu zvijezdu s jezivim učinkom. Kod Knicksa, to je bio Allan Houston, koji je iz 13 pokušaja dao samo dva koša. No, njemu se kao olakotna okolnost može uzeti da nije igrao 13 utakmica zbog ozljede koljena. Kod Philadelphije, još veći je užas bio Allan Iverson, koji je postigao 2 pogotka iz 21 pokušaja! Na koncu, zahvaljujući Stephonu Marburyju, sa 36 pogodaka i 10 asistencija, Knicksi su pobijedili sa 88 prema 77.

U dvoboju Srednjeg Zapada, Minnesota Timberwolvesi su dominirali i pobijedili u utakmici protiv Dallas Mavericksa sa 121 prema 97. Kevin Garnett je postigao 28 koševa, uz 19 skokova. Dallas je drugu večer za redom igrao bez braniča Stevea Nasha, koji je bolestan. Toni Kukoč je igrao 14 minuta, dao 2 pogotka, uz 3 skoka i jednu asistenciju u utakmici njegovih Milwaukee Bucksa protiv Orlando Magica, koja je pripala Bucksima sa 105 prema 97. Zoran Planinić je zaigrao u redovima New Jersey Netsa, i postigao 3 koša, uz jednu asistenciju, u porazu svoje ekipe protiv Phoenix Sunsa.

A, u Clevelandu, mnogo veću pažnju od gostovanja Atlante, privuklo je deset tisuća lutkica s obličjem Lebrona Jamesa, koje su se dijelile prije utakmice. Redovi navijača stvorili su se mnogo sati prije otvaranja vrata, tako da su na kocu vrata bila otvorena ranije, jer se red, koji je vijugao oko čitavog stadiona, protegnuo i na okolne prometnice. Lutkice su se već unaprijed počele prodavati na ebayu i na neviđeno dostigle već cijenu od 200 dolara.

XS
SM
MD
LG