Linkovi

Kobe Bryant i njegova tužiteljica po prvi puta istovremeno u sudnici (2/3/04) - 2004-03-02


NBA. U sklopu priprema za suđenje Kobeju Bryantu zbog seksualnog zlostavljanja jedne mlade žene, u Coloradu se održava saslušanje na kojemu će se optuženi i njegova tužiteljica po prvi puta naći u istoj prostoriji nakon 30. lipnja prošle godine. Predmet saslušanja je zahtjev obrane da se o ranijem seksualnom životu tužiteljice može raspravljati na suđenju, što zakon savezne države Colorado izričito zabranjuje. Jučer je već udovoljeno zahtjevu obrane da joj se preda, kao dio dokaznog materijala, donje rublje tužiteljice, nošeno na dan kada je navodno došlo do seksualnog zlostavljanja.

Tenis. Na turniru Franklin Templeton Classic, u Scottsdaleu, u Arizoni, prvog je dana na teren izašao samo jedan od nositelja - Nicolas Kiefer, koji je bez većih problema pobijedio Amerikanca Briana Vahalyja. Ivo Karlović je izgubio u meču protiv Dmitrija Tursunova sa 3-6, 4-6. Andy Roddick danas igra svoj prvi meč protiv Johna Van Lottuma, a drugi nositelj Martin Verkerk igra protiv Švicarca Yvesa Allegra.

Nogomet. Branič Real Madrida Roberto Carlos kažnjen je s dvije utakmice neigranja zbog incidenta na prošlotjednoj utakmici protiv Bayerna, u Kupu europskih prvaka. Pregledom snimke, dužnosnici UEFA-e su vidjeli nešto što sudac na terenu nije vidio zbog drugih igrača - Carlos je uzvratio na prekršaj Martina Demichelisa udarivši ga po licu. Potom je dao gol. Rezultat: Real igra uzvratnu utakmicu protiv Bayerna bez Carlosa, a, isto tako, ako pobijedi, i prvu utakmicu četvrtfinala.

Američka atletika šalje na predstojeće svjetsko prvenstvo, u Budimpeštu, jaku ekipu veterana, ali i neka obećavajuća mlada imena. Od veterana, Gail Devers je aktuelna prvakinja u dvoranskom sprintu na 60 metara, a Allen Johnson je četverostruki svjetski prvak na utrkama s preprekama. Stacy Dragila je trenutna olimpijska prvakinja u skoku s motkom, koja je ovog vikenda, osvojila dvoransko američko prvenstvo skokom od 4 metra i 70 centimetara.

XS
SM
MD
LG