Linkovi

Ivanišević izgubio u prvom kolu, u Marseilleu (25/2/04) - 2004-02-25


Goran Ivanišević izgubio je svoj meč u prvom kolu ATP turnira u Marseilleu, protiv Francuza Arnauda Clementa. Slijedeći Clementov protivnik je Olivier Rochus.

U Dubaiju, Justine Henin Hardenne, nakon jačeg bronhitisa, danas izlazi na teren u obranu prošlogodišnjeg naslova. Prva joj je protivnica Tunižanka Selima Sfar, koja je jučer pobijedila Tamarine Tanasugarn. I Venus Williams danas igra prvi meč nakon šestomjesečnog izostanka zbog ozljeda, protiv Alicije Malik.

Sinoć su igrane i četiri utakmice Kupa europskih prvaka. Real Madrid je u gostima igrao neriješeno, 1-1, protiv minhenskog Bayerna. U Španjolskoj, engleski Arsenal se domogao pobjede u gostima - 3:2 protiv Celta Vigoa. To je prvi puta uopće da je neki engleski klub pobijedio u meču kupa prvaka u Španjolskoj.

U Češkoj, branitelj prošlogodišnjeg naslova Milano igrao je neriješeno i bez golova protiv praške Sparte, pri čemu se posebno istaknuo golman Jaromir Blazec. I, na koncu, u Moskvi, domaća Lokomotiva je s 2-1 pobijedila Monako.

XS
SM
MD
LG