Linkovi

Boston Celtics raskinuli ugovor s Vinom Bakerom (19/2/04) - 2004-02-19


Boston Celticsi su prekinuli ugovor s Vinom Bakerom nakon što je opetovano kršio uvjete svog programa liječenja od alkoholizma. Time bostonski klub izbjegava platiti i preostalih 36 milijuna koliko je ostalo na njegovom ugovoru. Sindikat igrača NBA najavio je žalbu na prekid ugovora.

Vin Baker je izostao posljednjih deset utakmica zbog istih problema s nepoštivanjem programa liječenja. Tijekom devedesetih, on je četiri puta igrao u All-Star ekipi, ali je od dolaska u Boston, 2002, njegov učinak na parketu drastično opao.

Tim Duncan i San Antonio Spursi iskoristili su odsutnost Vincea Cartera u redovima Toronto Raptorsa u posljednjih 7 minuta utakmice i osvojili svoju šestu uzastopnu pobjedu s 86 prema 82. Duncan je, uz 26 koševa, imao i 21 skok! Vince Carter je ozlijedio gležanjski zglob prilikom jednog skoka. Orlando Magic pobijedio je Utah Jazz sa 90 prema 77. Gordan Giriček je igrao 34 minute i postigao 15 pogodaka.

Tenis. Na turniru Kroger St. Jude, u Memfisu, - vrijednom 880 tisuća dolara -, Andy Roddick je u prvom kolu pobijedio Todda Martina, Mardy Fish Oliviera Mutisa, James Blake Wesleya Moodieja, a Brian Baker Anthonyja Dupuisa.

XS
SM
MD
LG