Linkovi

Courtney Love izbjegla novo uhićenje (18/2/04) - 2004-02-17


Rock zvijezda Courtney Love izbjegla je jučer nalog za uhićenje pojavivši se u sudnici u Beverly Hillsu na saslušanju u postupku koji se protiv nje vodi zbog posjedovanja dva lijeka protiv bolova koji se inače izdaju na liječnički recept. Prošli tjedan ova se glazbenica nije pojavila na dva saslušanja, što je navelo sutkinju da izda uhidbeni nalog za privođenje. Courtney Love je poslije izjavila u radio emisiji Howarda Sterna kako nije mogla doći na saslušanje jer nije u tom trenutku imala na raspolaganju tjelohranitelja.

Jučer je sutkinja nakon kratkog saslušanja naložila pjevačici da se ponovno pojavi pred sudom 16. ožujka na preliminarnom saslušanju na kojem se treba utvrditi hoće li se protiv nje voditi sudski proces zbog posjedovanja lijekova oxycodone i hydrocodone. Inače protiv trideset devetogodišnje Courtney Love podignuta je i odvojena optužnica da je bila pod utjecajem 'opojne tvari'. U oba slučaja rock zvijezda je priopćila kako se ne osjeća krivom.

Prošli tjedan pjevačica je objavila novi album America's Sweetheart, a obje spomenute optužnice proizlaze iz incidenta do kojeg je došlo 2. listopada prošle godine ispred kuće njenog prijatelja, gdje je – po navodima policije – pokušavala usred noći porazbijati prozore. Courtney Love je tada bila uhićena, a nakon što je puštena na slobodu uz jamčevinu odvezena je u obližnju bolnicu zbog – kako je priopćila policija – 'nužne medicinske njege'. Nakon tog uhićenja Courtney Love je izgubila skrbništvo nad svojom jedanestogodišnjom kćerkom, koju ima iz braka s pokojnim pjevačem sastava Nirvana Kurtom Cobainom.

XS
SM
MD
LG