Linkovi

Objavljena imena rezervnih igrača za All Star utakmicu NBA-a (4/1/04) - 2004-02-04


Objavljena su imena 14 rezervnih igrača za ovogodišnju All Star NBA utakmicu, koja se 15. ovog mjeseca održava u Los Angelesu. U odabiru je sudjelovalo dvadeset i devet trenera lige, a među rezervnim igračima Istočne konferencije nalaze se Paul Pierce iz Bostona, Michael Redd iz Milwaukeea, Baron Davis iz New Orleansa i Jason Kidd iz New Jerseya. Od rezervnih igrača u redovima momčadi Zapadne konferencije naći će se Shaquille O’Neal, Dirk Nowitzki iz Dallasa, Peđa Stojaković i Brad Miller iz Sacramenta i drugi.

53. All Star utakmicu počet će Vince Carter, Tracy McGrady, Jermaine O’Neal, Ben Wallace i Allen Iverson za momčad s Istoka, te Yao Ming, Kobe Bryant, Tim Duncan, Kevin Garnet i Steve Francis za momčad Zapadne konferencije.

***

Jedan od najperspektivnihjih košarkaša NBA lige – čija je karijera dovedena u pitanje brojnim ozljedama – napušta čikaške Bullse. 22-godišnji Jay Williams je pristao na isplatu otpremnina u iznosu od 3 milijuna dolara. Do isteka prvobitnog ugovora Williamsu je ostalo dvije godine. Podsjetimo – u prijelaznom roku, takozvanom “draftu”, Williams je 2002. godine bio drugi najtraženiji igrač.

XS
SM
MD
LG