Linkovi

Stephon Marbury i Penny Hardaway dolaze u Knickse (6/1/04) - 2004-01-05


Stephon Marbury vraća se u svoj rodni grad u sklopu načelno dogovorene kupoprodaje desetak igrača između New York Knicksa i Phoenix Suns. Kako javlja Associated Press, Knicksi bi kupili Marburyja, Pennyja Hardawaya i Cezaryja Trybanskog of Phoenixa u zamjenu za Antonija McDyessa i još tri igrača, prava na Miloša Vujanića i gotovinu.

Za Marburyja - inače najboljeg igrača Phoenix Sunsa - to je četvrta kupoprodaja. Rodom iz Brooklina, u NBA je došao u Milwaukee Bucks, koji su ga odmah prodali Minnesoti, gdje je kasnije sam inicirao prodaju New Jersey Netsima. Netsi su ga potom poslali u Phoenix u zamjenu za Jasona Kidda. Oba kluba se nadaju da će to i jednom i drugom pomoći u doigravanju ili, pak, plasmanu u doigravanje.

Nekoliko riječi i o ljetnoj olimpijadi. Prema najnovijem ispitivanju javnog mnijenja, 48 posto Grka namjerava biti u Ateni u vrijeme održavanja olimpijade, što je znatno više nego što se smatralo prije godinu dana. Četvrtina građana Grčke, međutim, sve više brine zbog rastućih troškova, a 18 posto ih se plaši terorističkog napada za vrijeme održavanja igara.

Grčka je za sigurnost olimpijade izdvojila više od 750 milijuna dolara, što je najviše u povijesti tih sportskih natjecanja, a više od tri i pol puta više nego što je bilo potrošeno za igre u Sydneyu, 2000-te godine. Atena namjerava rasporediti oko 50 tisuća agenata sigurnosti plus 16 tisuća vojnika.

XS
SM
MD
LG