Linkovi

Michael Jackson putem Interneta dokazuje nevinost (25/11/03) - 2003-11-25


Michael Jackson pokušava i putem Interneta dokazati svoju nevinost glede optužbi za seksualno napastovanje jednog dječaka. Nakon što je te optužbe nazvao još prije uhićenja "velikim lažima", ovaj popularni pjevač sad je utemeljio i web sajt s ciljem da izravno komunicira sa svojim obožavateljima o problemima s kojima je sučeljen.

"Kao što znate, optužbe koje su nedavno uprene protiv mene strašno su ozbiljne" – kaže se u pismu bez datuma objavljenom na web sajtu – "međutim, one se temelje na jednoj velikoj laži. To će se pokazati u sudnici i nakon toga ćemo biti u stanju zaboraviti cijelu ovu stvar". Michael Jackson kaže da neće konstantno komentirati tijek svog slučaja na sajtu, a napominje kako neki koji su javno govorili u njegovo ime proteklih dana za to nisu bili ovlašteni. "Imate pravo biti skeptični glede pojedinaca koje su mediji identificirali kao moje prijatelje, glasnogovornike i odvjetnike" – piše Jackson. "Uz nekoliko iznimaka, većina njih jednostavno ispunjava prazninu u našoj kulturi koja izjednačava predodžbu s onim što uistinu jest".

Michael Jackson koji se od pojavljivanja optužbi i uhićenja povukao iz javnosti dodao je da će se proces odvijati u sudnici, a ne u javnosti ili u medijima. Adresa novog web sajta Michalea Jacksona jest www.mjnews.us.

XS
SM
MD
LG