Linkovi

Zbogom 'Prijateljima' (30/9/03) - 2003-09-29


Na američkoj televiziji počela se prikazivati posljednja sezona serije "Prijatelji" i njezini junaci već tvrde da su vrlo tužni kad pomisle da će "sve uskoro završiti."

Jennifer Aniston najavljeni kraj serije usporedila je s "razvodom kojeg nitko ne želi", a David Schwimmer prognozira vrlo "emocionalan kraj".

Deseta, posljednja sezona "Prijatelja" stigla je prilično neočekivano - tvrdi Jeff Zucker, direktor Zabavnog programa na mreži NBC. Jer, već je prošle godine bilo očito da su glumci spremni za kraj - bez obzira na činjenicu da je svaki po epizodi zarađivao milijun dolara.

Međutim, kreativna obnova "Prijatelja" - očita u posljednje dvije godine - zaslužna je za nastavak, kao i to da su se, radeći na njoj, svi dobro zabavljali, tvrdi Jeff Zucker.

Scenarij posljednje epizode još nije napisan, no Jennifer Anniston kaže da se nada da će Rachelina veza s Joeyem, koga glumi Matt LeBlanc, konačno završiti. Jennifer Anniston tvrdi da mrzi ovaj dio serije, jer je Joey "podsjeća na Rachelina brata". Courteney Cox Arquette pak smatra da će Rachel vjerojatno ponovno prohodati s Rossom.

U sezoni 2003-2004, emitirat će se 18 epizoda "Prijatelja", s jednosatnim finalom, u proljeće.

XS
SM
MD
LG