Linkovi

U Šangaju, Ivo Karlović i u paru osigurao plasman u drugo kolo (25/9/03) - 2003-09-25


U Šangaju, na turniru Heineken Open, Mark Philippousis i Martin Verkerk plasirali su se u drugo kolo, dok su Jirži Novak i Magnus Norman ušli u treće kolo. U mečevima parova, Ivo Karlović je s Federicom Browneom u prvom kolu pobijedio par Kim-Lee u dva seta.

Na dvoranskom turniru Thailand Open, u Bangkoku, domaća je publika jučer preživjela veliko uzbuđenje kada je četvrti nositelj i lokalni heroj Paradorn Srichaphan izgubio prvi set u meču prvog kola protiv Vladimira Volčkova s 0-6. Srichaphan, koji je druga najslavnija ličnost u Tajlandu, - prva je kralj -, bolje se koncentrirao u nastavku meča i dobio slijedeća dva seta, plasiravši se tako u drugo kolo.

Prvi nositelj na tom turniru Juan Carlos Ferrero isto tako nije imao glatki posao protiv Belgijanca Dicka Normana, ali su mu ipak bila dovoljna dva seta: 7-5, 7-6. Treći nositelj ovog turnira Carlos Moya eliminirao je češkog kvalifikanta Petera Luxa, dok je Amerikanac Taylor Dent pobijedio južnoafričku zvijezdu u usponu, Wesleya Moodieja.

XS
SM
MD
LG