Linkovi

Svatko može jesti kao bivši predsjednik Bill Clinton (30/10/03) - 2003-09-17


Sada svatko može jesti kao bivši američki predsjednik Bill Clinton.

Pod naslovom "Kuharica Predsjedničkog centra Clinton", objavljeno je 250 recepata, čija prodaja pomaže namicanju financijskih sredstava za zakladu koja gradi predsjedničku knjižnicu Billa Clintona.

Urednica knjige Shannon Butler, u izravnom kontaktu sa slavnim ličnostima, političarima i bivšim uposlenicima Bijele kuće, prikupila je dovoljno materijala za kuharicu koja na 264 stranice donosi predjela, glavna jela i slatka jela.

U knjigu je uključen recept senatorice Hillary Rodham Clinton za kekse s čokoladnim mrvicama, zatim pileće enčilade Billa Clintona, pikantno pile Elizabeth Taylor, te južnjačka pita od limuna Barbre Streisand.

"Ovaj dezert bio je napravljen za ručak, 13. kolovoza 2000, koji smo u vrtu naše kuće ponudili predsjedniku Clintonu," piše, u bilješci kojom je popraćen recept, Barbra Streisand. Inače, mnogi od recepata u knjizi popraćeni su komentarima osobama koje su dale recepte za kuharicu.

Kuharica je puštena u prodaju prije nekoliko dana, a, za sada, može ju se nabaviti samo izravnom narudžbom telefonom ili preko web stranice Zaklade knjižnice Billa Clintona. U cijenu od 35 dolara uračunata je donacija Zakladi u visini od 15 dolara, koju američki kupci mogu odbiti od svojih poreza.

XS
SM
MD
LG