Linkovi

SDP sutra počinje predizbornu kampanju (6/9/03) - 2003-09-06


Premijer i predsjednik SDP-a Ivica Račan na današnjem je neformalnom druženju socijaldemokrata u Maksimiru objavio da vladajuća stranka SDP od sutra počinje predizbornu kampanju. SDP predizbornu kampanju počinje s velikim optimizmom, rekao je premijer i predsjednik najjače stranke vladajuće koalicije.

"Sutra ćemo biti u kampanji i uvjeren sam da će biti adekvatno valorizirano ovdje u Zagrebu ono što smo napravili i ono što još građani očekuju od nas da napravimo, a mi to možemo," rekao je premijer, dodajući da je vladajuća koalicija trasirala dobre puteve u Hrvatskoj i prema Europi. Kazao je da su spremni nastaviti istim putem kako bi napravili što još nisu stigli.

U razgovoru s novinarima, premijer je odbio prognozirati izborne rezultate. Kazao je samo da je njegova stranka jaka i da dobre rezultate ne očekuje samo u Zagrebu, nego i u ostatku zemlje.

Premijerova najava predizborne kampanje na neformalnom stranačkom druženju prilično je neobičan potez obzirom da izbori još nisu raspisani. Vladajuća koalicija najavila ih je za drugu polovinu studenoga. Datum izbora službeno još nije objavila.

XS
SM
MD
LG