Linkovi

U. S. Open: Roddick pobijedio Malissea (4/9/03) - 2003-09-04


Na Otvorenom teniskom prvenstvu Sjedinjenih Država, mečevi koji su trebali biti odigrani tokom jučerašnjeg, desetog dana, - njih 7 -, odgođeni su zbog kiše za danas. Večernji mečevi su bili započeti, a potom su nekoliko puta prekidani. Na koncu je meč Sjenga Schalkena protiv Rainera Schuettlera prekinut u prvom setu i odgođen za danas, a Andy Roddick i Xavier Malisse su uspjeli odigrati svoja tri seta. Pobijedio je Roddick, sa 6-3, 6-4, 7-6.

Američka sprinterica Kelly White neće biti suspendirana s budućih atletskih natjecanja, ali joj još uvijek prijeti opasnost da izgubi dva zlatna odličja koja je osvojila na trenutnom Svjetskom prvenstvu u atletici, u Parizu. White je, naime, imala pozitivne rezultate testiranja na jedan od blažih stimulanata. Američka atletičarka je bila testirana nakon osvajanja zlata u utrci na 100 metara, 24. kolovoza. Ona tvrdi da je uzela preparat za koji je imala recept, zbog problema sa spavanjem. Odluka o njezinim odličjima s pariškog svjetskog prvenstva neće biti donesena prije ponedjeljka, objavio je glavni tajnik Međunardnog atletskog saveza, Istvan Gyulai.

Iz NBA vijest da su Indiana Pacersi imenovali novog trenera - Ricka Carlislea! To je isti trener kojeg su prije tri godine odbili u korist Isaije Thomasa, kome su prošli tjedan uručili otkaz. Inače, Carlisle je zadnje dvije godine bio trener Detroit Pistonsa, ali je tamo dobio otkaz u svibnju.

XS
SM
MD
LG