Linkovi

Novi serijski snajperist? (17/8/03) - 2003-08-17


Policija u saveznoj državi West Virginiji priopćila je da je tri zasebna ubojstva u proteklih tjedan dana u toj državi možda počinila ista osoba. Način na koji su ubojstva počinjena sličan je prošlogodišnjim snajperskim napadima u okolici Washingtona.

Kako kažu nadležne osobe iz okruga Kanawha, meci su ispaljeni iz oružja sličnom oružju koje su koristili washingtonski snajperisti. Sva tri ubojstva dogodila su se na benzinskim crpkama i pred trgovinama u okolici glavnog grada West Virginije Charlestona. Policija za sada nije potvrdila da se sva tri ubojstva mogu pripisati istom napadaču. Vlasti tragaju za crnim kamionetom, koji je viđen na mjestu jednog od ubojstava. Stanovnici okolice Charlestona upozoreni su da izbjegavaju noću putovati sami. U provođenju istrage pomažu agenti Saveznog istražnog ureda FBI-a i Ureda za alkohol, duhan i vatreno oružje.

U listopadu prošle godine, savezni agenti uhitili su u blizini Washingtona dva muškarca koji su, kako se vjeruje, u nizu snajperskih napada ubili deset i ranili još tri osobe.

XS
SM
MD
LG