Linkovi

Kobe Bryant morao osobno doći u sud u Eagleu, Colorado (7/8/03) - 2003-08-07


Američka profesionalna košarkaška zvijezda Kobe Bryant danas se pojavio u sudnici u gradiću Eagle, u saveznoj državi Colorado. Optužen je da je krajem lipnja, u jednom hotelu u Koloradu, silovao jednu djevojku koja je tu bila zaposlena. Kobe je priznao seksualni odnos s tom djevojkom, ali tvrdi da se nije radilo o silovanju.

Današnji postupak trajao je samo nekoliko minuta. Pred sudnicom je pak čekala čitava armada novinara, kažu neki i do 3 tisuće njih. Sudac je odredio preliminarno saslušanje za 9. listopada. Ukoliko bude proglašen krivim, košarkašu Los Angeles Lakersa mogla bi biti izrečena i maksimalna kazna doživotnog zatvora.

Od ostalih sportskih vijesti izdvojimo teniski Masters turnir koji se igra u Montrealu, u Kanadi, s nagradnim fondom od gotovo 2 i pol milijuna dolara. U jučer odigranom drugom kolu Andre Agassi pobijedio je Nikolaja Davidenka, Juan Carlos Ferero pobijedio je Marokanca El Aynaouia u dva seta, sa 6-3 i 6-4, Roger Federer je vrlo sličnim rezultatom svladao Grega Rusedskog. Lleyton Hewitt je izgubio od Maxa Mirnija, a Andy Rodick savladoa Juana Ignacia Chela.

XS
SM
MD
LG