Linkovi

Terminator 3 (6/7/03) - 2003-07-06


Budućnost čovječanstva ovisi o John-u Connor-u, koji mora preživjeti dovoljno dugo da bi poveo pobunu protiv strojeva koji žele zavladati svijetom. U prvom filmu “Terminator”, robot nazvan T-101 putuje u prošlost kako bi ubio tada dječaka John-a Connor-a. U najnovijem “Terminatoru” budući pobunjenički vodja je u dvadesetim godinama svog života. Iz budućnosti ponovno dolazi jedan još opasniji robot koji bi trebao promijeniti tijek – budućnosti.

Ova najnovija verzija robota nosi ime T-X, a igra je prelijepa plavokosa glumica Kristanna Loken. Za Arnolda Schwarzenegger borba sa ženom bilo je jedno potpuno novo iskustvo.

"Nisam nikada trenirao kako grubo zgrabiti ženu. Kako je zgrabiti, i kako je baciti u zid? Koliko snage utrošiti? Koliko je snažno smijem udariti? Morao sam se osloniti na nju, jer mi je ona pokazala koliko daleko mogu ići. Ponekad smo morali ponavljati scenu pet do šest puta jer mi je bilo nezgodno tuči se sa glumicom. Ona je bila odlična."

Kristanna Loken, po rodjenju Norvežanka, na to kaže. "Bilo je pomalo nezgodno, ali trebalo se samo uživjeti u lik koji je zapravo bio robot u ljudskom obliku. To je kao kad Arnold kaže da mu je bilo teško zgrabiti žensku osobu i baciti je, trebao je zamisliti da se radi o stroju."

Nick Stahl, kojeg dobro poznajemo iz filma “IN THE BEDROOM” dobio je ulogu John-a Connor-a. Mlada glumica Claire Danes igra ulogu bivše školske kolegice John-a Connor-a, koja otkriva da su njihove sudbine povezane. Nasilje je sastavni dio filma “Terminator 3”. Medjutim, Arnold Schvarzenegger ističe da njegov lik čini sve kako bi izbjegao ubijanje ljudi.

"Mislim da je ovdje važno reći da se morate držati predloška i odigrati svoju ulogu. To je takav film - pucnjava, eksplozije i vizualni efekti. Film je klasificiran oznakom “R”, što znači ako mislite da vaše dijete ne bi trebalo vidjeti ovaj film, onda ga nemojte dovoditi u kino."

Ovo možda nije i posljednji nastavak “Terminatora”. Arnoldu je 56 godina, medjutim, kaže da bi ovu ulogu želio ponovno igrati. Mladja glumačka postava želi to isto. Recimo na kraju da je film “Terminator 3” režirao Jonathan Mostow.

XS
SM
MD
LG