Linkovi

Charlie's Angels - Full Throttle (1/7/03) - 2003-06-29


Drew Barrymore, Cameron Diaz i Lucy Liu vratile su se na filmsko platno kao najvrućija ekipa za borbu protiv kriminala. Radi se o nastavku njihova hit filma iz 2000, Charlies Angels. Ova komedija, koja vrvi akcijom zove se "Charlie’s Angels Full Throttle", Čarlijevi anđeli – punim gasom!

Zadatak dobivaju od šefa, Charlieja, koga se nikada ne vidi – jedino mu se telefonskim putem čuje glas; one naravno - bez obzira na sve opasnosti –uvijek savršeno obave svoj posao!

Bez obzira borile se one u ogromnim skladištima koja vrve razbojnicima i opasnim tipovima, ili pak izvodile vratolomne potjere gliserima, motorima i sportskim automobilima, ili jednostavno plesale egzotične plesove na pozornici noćnih klubova, Charlijevi anđeli daju sve od sebe: "Bez obzira na kostim, bez obzira na karakter, sve što “anđeli” rade, one rade tako da se sto posto unesu u akciju... One ništa ne čine na pola. Idu skroz do kraja i pružaju od sebe sve što mogu," kaže Cameron Diaz.

Kao i u prvom filmu, Drew Barrymore glumi, a, u ovom nastavku, ona je i koproducent. Komičar Bernie Mac nastupa umjesto Billa Murraya u ulozi Bosleya – veze "anđela" s njihovim šefom, Charlijem. U ulozi negativke pojavlje se ni više ni manje već Demi Moore, koja, u bikiniju, igra ljutitu bivšu članicu Charlijevih anđela, opsjednutu samo jednom mišlju, a to je – osveta!

U ovom filmu, radnja doduše postoji, no svi priznaju da ona nije primarna. Režiser McG kaže da će publika željeti vidjeti puno akcije, lijepih, oskudno odjevenih glumica, dobre garderobe, brze automobile... "Znamo svoju ulogu u svijetu filma. Naša je da pružimo zabavni antidot postapokaliptičnim stvarima, da zabavimo ljude onako kako se oni žele zabaviti," kaže McG.

Lucy Liu ipak smatra da Charlijevi anđeli šalju pozitivnu poruku: "Mislim da nije primarna čar filma da si špijun ili da se znaš tuči i slično... Ono što je pozitivno jest da se radi o ženi koja je sto posto predana svojem poslu, koja radi što voli i što želi."

Dakle – ugodna zabava!

XS
SM
MD
LG