Linkovi

Ivo Karlović izgubio u trećem kolu Wimbledona od Maxa Mirnija (28/6/03) - 2003-06-28


U Wimbledonu, Ivo Karlović izgubio u trećem kolu od Maxa Mirnija u četiri seta. Pobjede i daljnji plasman osigurali su Roger Federer, Andy Roddick, - kojemu je to prvi puta da je uspio ući u drugi tjedan natjecanja na Wimbledonu -, Sjeng Schalken, Rainer Schuettler, Paradorn Srichaphan, te Jonas Bjorkman.

U ženskoj konkurenciji, daljnji plasman osvojile Kim Clijsters, Venus Williams, Lindsay Davenport, Silvia Farina Elia, Ai Sugiyama, Vera Zvonareva, te Shinobu Asagoe. Iva Majoli, u paru s Barbarom Rittner izgubila u meču drugog kola od Petre Mandule i Patricije Wartusch.

Od zanimljivosti s Wimbledona, spomenimo da organizatori procjenjuju da će u dva tjedna turnira biti pojedeno 30 tisuća porcija pržene ribe i čipsa, 22 tisuće kriški pizze, 27 tisuća kila jagoda, 7 tisuća litara slatkog vrhnja, 12 tisuća kila lososa, 12 i pol tisuća boca šampanjca, te 90 tisuća boca piva. Cijene dotične hrane baš i nisu pristupačne širokim masama: boca pive košta 3 funte, odnosno 30 kuna, salata od lososa je 144 kune, a cheesburger s pomfritima 54 kune. Ni ulaznice za mečeve nisu jeftine: na Središnjem terenu najjeftinija karta košta 270 kuna, a najskuplja 690 kuna.

XS
SM
MD
LG