Linkovi

U Wimbledonu - Jelena Kostanić izgubila od Eleni Daniilidou (25/6/03) - 2003-06-25


Na Wimbledonu i utorak je bio posvećen prvom kolu. U ženskoj konkurenciji, Sereni Williams je trebalo samo 57 minuta da pobijedi Jill Craybas. Pobjede u prvom kolu osiguralo je prvih 18 nositeljica; tek je 19., Meghan Shaughnessy izgubila od Aniko Kapros. Dapače, prvih deset nositeljica nije izgubilo niti jedan set. Jelena Kostanić je izgubila od Eleni Daniilidou.

U muškoj konkurenciji, već je eliminirano 11 nositelja: broj 7 Guillermo Coria, broj 21 Martin Verkerk, broj 14 Xavier Malisse i broj 20 Jevgenij Kafeljnikov jučerašnje su žrtve među nositeljima, koje slijede put Lleytona Hewitta.

33-godišnji Andre Agassi, najstariji prvi igrač svijeta u povijesti ATP-a, koji je Wimbledon osvojio 1992, nije imao problema s Jamiejem Delgadom, rangiranim na 456. mjesto ATP-ove rang liste. Bez problema je prvo kolo prošao i Tim Henman, čiji je protivnik rangiran na 157. mjesto.

Od današnjih mečeva, najveću pažnju privlači obračun Grega Rusedskog i Andyja Roddicka, koji dijele rekord u brzim i snažnim serviranjima. Zanimljiv će bit i meč između Todda Martina i Gustava Kuertena. Kod tenisačica, Slovenka Katarina Srebotnik će se ogledati protiv Venus Williams.

XS
SM
MD
LG