Linkovi

Na čelu Forbesovog ovogodišnjeg popisa '100 Najslavnijih' - Jennifer Aniston (23/6/03) - 2003-06-23


Pop zvjezdica Britney Spears ovih je dana naučila na vlastitom primjeru kako brzo umine slava. Ona je, naime, ove godine iščezla s popisa "100 najslavnijih", časopisa Forbes, na kojemu je prošle godine uvjerljivo bila na prvom mjestu. Ove je godine prvo mjesto pripalo Jennifer Aniston, jednoj od zvijezdi televizijske serije "Prijatelji", koja je, uz ukupnu zaradu od 35 milijuna dolara, ukrasila više naslovnih stranica časopisa od bilo koje druge slavne ličnosti.

Jennifer Lopez i Ben Affleck su, prema Forbesu, trenutno "najvrućiji" holivudski par. Oni zauzimaju peto, odnosno sedmo mjesto na popisu najslavnijih, sa zbrojenim prihodom od 65 milijuna dolara.

Drugo mjesto među "100 najslavnijih" dijele raperi Eminem i Dr. Dre, dok je na treće, s prošlogodišnjeg drugog, iskliznuo profesionalni igrač golfa Tiger Woods.

Među prvih deset najslavnijih još su: redatelj Steven Spielberg na 4, bivši Beatle Paul McCartney na 6, Oprah Winfrey na 8, Tom Hanks na 9 i rock sastav Rolling Stones na desetom mjestu.

Autorica serije knjiga o Harryju Potteru, J.K. Rawling, s 34. iz 2002, skočila je na 15. mjesto, a prihodi su joj porasli za 90 milijuna dolara, u odnosu na prošlogodišnjih 42 milijuna.

Što se sportskih zvijezda tiče, uz Tigera Woodsa tu su i: košarkaš Michael Jordan na 13, vozač Formule 1 Michael Schumacher na 19, te britanski nogometaš David Beckham na 56. mjestu.

XS
SM
MD
LG