Linkovi

Russel Crowe izriče sudbonosno DA (7/4/03) - 2003-04-06


Nakon čitavog vikenda proslave, danas će australski glumac Russell Crowe, točno na svoj 39. rođendan, konačno izreći sudbonosno "DA" i stupiti u brak s dugogodišnjom djevojkom Danielom Spencer. Njihova veza je počela 1990, kada su se upoznali na snimanju filma "The Crossing", no, nakon pet godina, prekinuli su kada je Crow otišao iz Australije put Hollywooda. Uslijedila je kratkotrajna romansa s Meg Ryan, nakon koje je Crowe obnovio vezu s Danielom Spencer.

Proslavi i vjenčanju prisustvuje oko 80 gostiju, uglavnom obitelji mladenaca i bliski prijatelji. U subotu su obitelji Crowe i Spencer odigrale utakmicu kriketa, u kojoj je pobijedila obitelj mladoženje. Obred vjenčanja održat će se u obnovljenoj kapelici na farmi Russela Crowea, koja se nalazi na pola puta između Sydneya i Brisbanea.

Od zvijezda iz svijeta filma, kako izvješćuju mediji, vjenčanju će prisustvovati Nicole Kidman, Tom Cruise, Jodie Foster, Heath Ledger, te redatelj Ridley Scott, čiji film "Gladijator" je Russellu Croweu donio Oskara na najbolju glavnu ulogu, 2001. godine.

XS
SM
MD
LG