Linkovi

Danas početak nove sezone u NBA ligi (30/10/01) - 2001-10-30


Danas počinje nova sezona u NBA ligi. Igra se ukupno 12 utakmica, a mi izdvajamo onu koja će vjerojatno privući najviše pažnje – između New York Knicksa i Washington Wizardsa. Wizardsi su prošlu sezonu završili kao najgori klub u ligi, a u ovu ulaze ojačani – Michaelom Jordanom, ali i novim trenerom – Dougom Collinsom.

U sedam utakmica predsezone, 38-godišnji Jordan postizao je u prosjeku 22,4 koša uz 5 skokova. sada treba vidjeti hoće li se vratiti u staru formu. Optimisti prognoziraju da hoće, te da će, dapače, dovesti Wizardse i do samog doigravanja. Inače, što se večerašnje utakmice u New Yorku tiče, spomenimo i to da je nepoznati navijač platio 101 tisuću dolara da bi utakmicu mogao pratiti u sjedalu uz možda najstrastvenijeg navijača Knicksa – redatelja Spikea Leeja. Sjedalo je prodano na Internet dražbi, a utržak je otišao za žrtve terorističkih napada u New Yorku.

I još jedna vijest iz New Yorka. Predsjednik Bush danas će baciti prvu loptu na trećoj utakmici finala američke baseball sezone, u kojoj igraju Arizona Diamondbacks i New York Yankees. Prije utakmice, stadion Yankeesa, koji gube s 2-0, nadletjet će dva borben zrakoplova F-14. Podsjetimo, predsjednik je strastveni ljubitelj baseballa.

XS
SM
MD
LG