Linkovi

Ivanišević i dalje 11. igrač svijeta (20/8/01) - 2001-08-20


Na najnovijoj ATP ljestvici najbolji hrvatski tenisači nisu napravili pomak, ali su obojica učvstili svoje pozicije nakon osvojenih bodova na turniru u Indianapolisu. Ivanišević je i dalje 11, a Ljubičić 43. Na prvom mjestu i dalje je Gustavo Kuerten, drugi je Andre Agassi , a treći Juan Carlos Ferrero. Pobjednik turnira u Indianapolisu Patrick Rafter je četvrti, a najveći pomak napravio je Amerikanac Andy Roddick, pobjednik turnira u Washingtonu, koji je sa 27. došao na 16. mjesto.

Kod tenisačica na vrhu je i dalje Martina Hingis, druga je Jennifer Capriati, a na trećem mjestu od ovog tjedna je Lindsay Davenport. Što se hrvatskih tenisačica tiče, Iva Majoli je popravila plasman za dva mjesta i sada je 49-ta. Jelena Kostanić je 122-ga igračica svijeta dok je Silvija Talaja pala za 31. mjesto i sada je 136-ta.

Nogomet. Prema nekim izvješćima najbolji hrvatski strijelac Davor Šuker dobio je ponudu da prijeđe u škotski Celtic. Nakon što je napustio West Ham Šuker je još uvijek bez angažmana. Za jedan škotski internet site Šuker je izjavio da je Celtic izrazio zanimanje za njega te da neće isključiti mogućnost da zaigra u škotskoj ligi.

XS
SM
MD
LG