Linkovi

WTA Toronto: Williams bolja od Majoli (15/8/01) - 2001-08-15


Na WTA turniru u Torontu najbolja hrvatska tenisačica Iva Majoli poražena je od Amerikanke Serena Williams sa 7:6 i 6:1 u setovima. Jugoslavenka Jelena Dokić bila je bolja od Španjolke Magui Serne sa 6:1 i 6:4, a u treći krug natjecanja prošla je i Francuskinja Sandrine Testud koja je bila uvjerljiva protiv Argentinke Mariane Diaz Oliva. Rezultat 7:6 i 6:1.

Odgođen transfer Balabana u Aston Villu

Trener engleskog nogometnog prvoligaša Aston Ville John Gregory izjavio je da će doći do odgode prelaska hrvatskog internacionalca Boška Balabana zbog problema s radnom dozvolom. Aston Villa je pristala platiti šest milijuna funti za transfer 22-godišnjeg napadača Dinama, ali došlo je do problema s njegovom radnom dozvolom jer Balaban u posljednje dvije godine nije odigrao potreban broj utakmica za reprezentaciju.

Engleski huligani kupuju ulaznice u - Njemačkoj

Policija u Njemačkoj priprema se za moguće okršaje s engleskim nogometnim huliganima jer je otkriveno da su stotine njih kupili ulaznice za ključnu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo između Njemačke i Engleske, koja se odigrava 1. rujna u Munchenu. Engleska nogometna federacija poduzela je niz mjera kako bi se nogometnim huliganima onemogućila kupovina ulaznica. Međutim, kako su otkrili engleski istražitelji, nogometni vandali lako se mogu domoći ulaznica preko njemačkih putničkih kompanija. Turističke agencije, tvrde engleski istražitelji, bili su voljni prodati ulaznice čak i onim huliganima koji imaju policijski dosje.

Engleska: Više uhićenja nogometnih navijača

U Engleskoj su objavljeni podaci o uhićenjima nogometnih navijača. Broj uhićenja u protekloj sezoni povećao se za oko osam posto u odnosu na sezonu 1999/2000. Prema tim podacima, neslavni rekorderi su navijači Newcastlea sa 191 uhićenjem. Slijede navijači Sunderlada sa 166 privođenja, a na trećem su mjestu pristaše Manchester Uniteda sa 150 prinudnih odlazaka u policijske postaje diljem Engleske. Navijači Derby Countya bili su najuzornija skupina sa svega 28 privođenja.

XS
SM
MD
LG