Linkovi

ATP Cincinnati: Kuerten bolji od Haasa - 2001-08-09


Na turniru u Cincinnatiju u saveznoj državi Ohio sedmi nositelj Tim Henman izbacio je iz daljnjeg natjecanja Južnokorejskog igrača Hyun-Taik Leeja sa dva puta po 6-3 u setovima. Britanac će se u trećem krugu natjecanja sastati s Nijemcem Nicholasom Kieferom koji je pak svladao Amerikanca Todda Martina u tri seta.

Brazilac Gustavo Kuerten pobjedio je Nijemca Haasa, peti nositelj Lleyton Hewitt nadigrao je Bohdana Ulihracha iz Češke dok je Jevgenij Kafeljnikov bio bolji od Fabricea Santoroa u dva seta, 6-1 i 6-4. Od drugih nositelja Pete Sampras je morao priznati poraz od Španjolca Alberta Martina, a 13. nositelj Carlos Moya izgubio je od hrvatskog tenisača Ivana Ljubičića.

Prva i druga nositeljica, Švicarka Martina Hingis i Amerikanka Lindsay Davenport bile su uspješne na turniru E-Style.com Classic koji se odigrava u Manhattan Beachu u Californiji. Hingis je u samo 53 minute nadigrala Ruskinju Elenu Likhovstevu dok je Davenport bila bolja od Ruskinje Nadie Petrove. Amerikanka Serena Williams lako je svladala Australku Nicole Pratt, dva puta po 6-3 u setovima.

Američki nogomet. Jedan od ključnih igrača aktualnih prvaka Baltimore Ravensa Jamal Lewis istegnuo je ligamente lijevog koljena i, kako se čini, za njega je predstojeća sezona već završena. Lewisova ozljeda težak je udarac Ravensima u pokušaju obrane pobjednika Super Bowla. Trener Ravensa Brian Billick izjavio je tim povodom da se radi o teškom udarcu za samog Jamala Lewisa koji se naporno pripremao za novu sezonu. Billick je dodao da njegov klub mora biti usmjeren prema budućnosti i pronaći najbolji način kako da zamjeni Lewisa.

XS
SM
MD
LG