Linkovi

Bivši predsjednik Clinton dobro se oporavlja nakon zahvata na srcu


Bivši predsjednik Clinton dobro se oporavlja nakon zahvata na srcu
<!-- IMAGE -->

Bivši američki predsjednik Bill Clinton oporavlja se kod kuće, u Chappaqui, u New Yorku, nakon što je proveo noć u bolnici, gdje su mu u jednu od srčanih arterija bila ugrađena dva stenta.

Gospodin Clinton je izjavio novinarima da je prije nekoliko dana osjetio lagano stezanje u prsima, ali ne i bol. On je, isto tako, rekao da je pratio čitavu proceduru u bolnici jer nije uzeo nikakve sedative. Njegov kardiolog, dr. Alan Schwartz kaže da je jedna od srčanih arterija gospodina Clintona bila potpuno blokirana.

Procedura je, kako je rečeno, protekla glatko i prognoza za oporavak gospodina Clintona je odlična. Očekuje se da će on već u ponedjeljak nastaviti rad kao posebni izaslanik Ujedinjenih naroda za Haiti.

Bijela kuća je objavila da je predsjednik Obama razgovarao s gospodinom clintonom i poželio mu brz oporavak. Glasnogovornik bivšeg predsjednika Georgea Busha rekao je da je gospodin Bush razgovarao s Chelsea Clinton i da mu je bilo drago čuti da se gospodin Clinton dobro oporavlja i jedva čeka da nastavi njihov zajednički rad na humanitarnim naporima u Haitiju.

XS
SM
MD
LG