Linkovi

Lady Antebellum: "Need You Now"


Lady Antebellum: "Need You Now"

<!-- IMAGE -->

Sastav Lady Antebellum pojavio se na country glazbenoj sceni 2008. sa svojim debi albumom koji je imao milijunsku tiražu. Sada su objavili drugi po redu album pod naslovom Need You Now.

Need you Now, naslovna skladba s novog albuma sastava Lady Antebelum je po objavljivanju zasjela na prvo mjesto country top liste, na kojem je provela pet tjedana. Takodjer ta se skladba popela medju prvih pet na glavnoj top listi.

Uz preko milijun prodanih primjeraka svojeg albuma prvijenca, sastav Lady Antebellum zaključio je 2009. osvajanjem tri nagrade udruge country glazbe.

Charles Kelly, Hillary Scott and Dave Haywood supotpisali su osam od 11 skladbi na albumu Need You Now. Kelly kaze da je u tim skladbama sadržano puno osobnih doživljaja, mnogo osjećaja kao sto su ljubav, slomljena srca, nostalgija, osjetljivost, sreća i nada, te se nada da ce ih njihovi štovatelji bolje upoznati slucajuci ih.

Upitan o popularnosti sastava i izvan okružja country glazbe, Charles Kelly kaze da osjećaju da im je album Need You Now otvorio put puno većem slušateljstvu, te da su svjesno pokusali ove godine iskoristiti taj momentum i popeti se na visu glazbenu razinu.

Sastav Lady Antebellum uskoro kreće na zajedničku turneju s pjevačem Timom McGrawom.

Najnoviji singl s albuma Need you Now podsjeća na prošla vremena kada je život bio jednostavniji. Čujmo za kraj Lady Antebellum i skladbu American Honey.

XS
SM
MD
LG