Linkovi

Novi album Jimmyja Waynea, "Sara Smile"


Keith Urban pridonio je novom albumu Jimmyja Waynea, “Sara Smile”, pjesmom “Things I Believe”. No, Jimmy Wayne penje se na country ljestvicama sa svojom o interpretacijom klasične pop pjesme koja mu je pomogla da dobije prvi ugovor sa diskografskom kućom. Naslovna pjesma ovog albuma ima posebno značenje za Jimmyja. Naime, 2001., Jimmy je tu pjesmu pjevao na audiciji za Scotta Borcheta iz studija Dream Works Records, kojeg je ta izvedba toliko impresionirala, da mu je ponudio ugovor s ovom diskografskom kućom.

Na albumu “Sara Smile” nalaze se samo tri nove skladbe, kao i šest pjesama koje nisu uspjele ući na njegov album iz 2008., “Do You Believe Me Now”.

Jimmy kaže da od svih pjesama na ovom albumu skladba “Elephant Ears” ima najviše autobiografski sadržaj. Priča je to o djetetu koje je prošlo kroz nekoliko različitih obitelji prije nego se skrasilo s roditeljima koji su ga posvojili. Jimmy i njegova sestra Patricia također su proveli veliki dio njihovog djetinstva u privremenim obiteljima.

Priliku da snimi ovaj album Jimmy je dobio nakon što je otpjevao pjesmu “Sara Smile” za vrijeme jednog radijskog intervjua. Nakon intervjua, kaže on, izašao je u hodnik, a tamo su ga čekali Daryl Hall i John Oates. Rekao im je da mu je njihova pjesma donijela ugovor s diskografskom kućom, te im zahvalio. Nekoliko tjedana kasnije, John Oates je pozvao Jimmyja Waynea da zajedno pišu pjesme, a dogovorili su se i da će suradjivati na njihovim albumima.

Za kraj poslušajmo skladbu “Sara Smile”, na kojoj su se Jimmyju Wayneu pridružili Hall and Oates.

XS
SM
MD
LG