Linkovi

"Ratitude" - sedmi album sastava Weezer


Četveročlani sastav Weezer porijeklom je iz Los Angelesa. Ranije ovog mjeseca sastav je objavio svoj sedmi album pod naslovom Raditude, koji je dosegao sedmo mjesto top liste albuma časopisa Billboard.

Novi album sastava Weezer pod naslovom Raditude slušateljstvo voli više nego glazbeni kritičari, koji tvrde da mu nedostaje umjetnička dubina. Mnogi kritičari navode da je sastav Weezer izgubio vezu s alternativnom glazbom koju je nekad stvarao. No, pjesma If You Are Wondering If I Want You To s novog albuma ima u sebi nešto što se slušateljima sviđa, i često se može čuti na radiju.

Nedavno sastav Weezer udružio je snage s tvrtkom koja proizvodi takozvani Snuggie, pokrivač s rukavima, koji se puno reklamira na televiziji. I te reklame i sam pokrivač mnogima su jako smiješni, a sad se eto može kupiti i Weezer Snuggie. Sastav je na sebi nosio te pokrivače prilikom nedavnog nastupa u televizijskoj emisiji voditelja Davida Lettermana, poznatog po tome da voli držati temperaturu u studiju niskom. Članovi sastava kažu da su zahvaljujući pokrivačima bili u stanju svirati i zagrijati se. Tom su prilikom izveli skladbu I'am Your Daddy, s albuma Raditude.

Omot albuma Raditude je neobičan, to je nagrađena fotografija koja je bila objavljena u časopisu National Geographic, i koja pokazuje psa koji skače visoko u zrak u tipičnom američkom domu.Pas Sidney jako voli glazbu sastava Weezer.

XS
SM
MD
LG