Linkovi

"Southern Voice," novi album Tima McGrawa


Zvijezda country glazbe Tim McGraw konačno je objavio svoj dugo očekivani album pod naslovom Southern Voice.

Tim McGraw čekao je tri godine da bi objavio svoj novi album Southern Voice. Počeo ga je snimati krajem 2006. godine sa sastavom The Dancehall Doctors koji ga prati na turnejama. Prošle je godine Tim javno kritizirao svoju diskografsku kuću zbog izdavanja tri kompilacijska albuma njegovih najvećih hitova, umjesto davanja prilike njegovim štovateljima da čuju nove skladbe. Mnoge od 12 pjesama na albumu Southern Voice bave se ozbiljnim temama, kao što su gubitak roditelja, i nevjera koja je dovela do ubojstva i samoubojstva. Skladba If I Died Today bavi se njegovom vlastitim smrtnošću.

Tim kaže da ima pomiješane osjećaje u vezi dugog odlaganja objavljivanja albuma Southern Voice. S jedne je strane uzbuđen što će slušatelji konačno dobiti priliku da ga čuju, no s druge strane već se od njega ponešto i odmakao. McGraw je već prikupio skladbe za svoj novi album, koji planira početi uskoro snimati.

Po prvi put nakon četiri godine, Tim će nastupiti na godišnjoj dodjeli nagrada Udruge country glazbe, koja će se održati 11. studenog u Nashvilleu. Devet dana nakon toga, njegov peti igrani film pod naslovom The Blind Side počet će se prikazivati u kinima u Sjedinjenim Državama gdje, zajedno sa Sandrom Bullock, glumi bogati par iz Memphisa koji usvaja dijete bez doma.

U siječnju, Tim će početi sa snimanjem novog filma zajedno s glumicom Gwyneth Paltrow, a naći će vremena i za dugačku turneju u sklopu promocije albuma Southern Voice.

XS
SM
MD
LG