Linkovi

"Big Dreams and High Hopes" - novi album country pjevača Jacka Ingrama


Jack Ingram proveo je više od deset godina svirajući po Texasu, da bi 2006. godine njegova country glazbenička karijera dobila zamah. Kako se čini, njegov novi album pod naslovom "Big Dreams and High Hopes" postiže još veći uspjeh.

Jack Ingram kaže da je naslovna skladba s njegovog novog albuma pod naslovom „Big Dreams and High Hopes" bila inspirirana godinama koje je proveo pokušavajući se probiti na scenu country glazbe. Nakon beskrajnih turneja i dva samostalno izdana albuma, Ingram je privukao pažnju diskografske kuće Big Machine Records s kojom je potpisao ugovor 2005. godine.

Godinu dana kasnije postigao je prvi hit broj jedan, što mu je omogućilo da se priključi turnejama najvećih zvijezda country glazbe kao što su Martina McBride, Brad Paisley, i sastav Brooks and Dunn. Od tada je stekao mnogo prijatelja u svijetu country glazbe, od kojih se više njih pojavljuje na njegovom najnovijem albumu. Tu su, između ostalih, Patty Griffin, Dierks Bentley, i sastav Little Big Town. Prvi singl Ingramovog novog albuma bila je osjećajna skladba pod naslovom That's The Man, dok je sljedeći bio ljetni hit Barefoot and Crazy.

Ta je skladba postala najveći hit Jacka Ingrama u posljednje tri godine. Za svoju novu ploču Jack je imao jedinstveni promidžbeni plan, upisavši se u Guinessovu knjigu svjetskih rekorda, na temelju 215 telefonskih intervjua održanih s radio stanicama u roku od 24 sata.

Ingram se trenutno nalazi na američkoj turneji, a 5. studenog on će se priključiti turneji country zvijezde Garyja Allena. Na njegovom najnovijem singlu Jack Ingram pjeva zajedno s country-folk pjevačicom Patty Griffin. To je skladba o ljubavi, gubitku i vjeri, pod naslovom Seeing Stars.

XS
SM
MD
LG