Linkovi

Povratak Whitney Houston albumom 'I Look To You'


Pjevačica Whitney Houston objavila je novi album nakon sedam godina. Album I Look To You označava povratak ove pjevačice koja je dominirala pop top listama tijekom 1980-tih i 1990-tih.

Njen novi album debitirao je na prvom mjestu top lista u Sjedinjenim Državama i Kanadi, kao i u Australiji i pet europskih zemalja. U Sjedinjenim Državama tijekom prvog tjedna prodaja je premašila 300 tisuća primjeraka, po prvi put u njenoj karijeri. Tijekom prošlog desetljeća, glazbenu karijeru Whitney Houston zasjenili su problemi s drogom i bračne nesuglasice. Na kraju ona je provela skoro godinu dana u centru za odvikavanje od droge u Kaliforniji te se 2007-me razvela od pjevača Bobbyja Browna.

Te iste godine Whitney je udružila snage s dugogodišnjim prijateljem i mentorom Cliveom Davisom te počela sa snimanjem ove ploče, na kojoj gostuju neka od najvećih glazbenih imena, među kojima su Akon, R. Kelly, Alicia Keys, David Foster i Swizz Beatz. Diane Warren napisala je skladbu za Whitney koja se bavi problemima nadvladavanja teškoća sa samopouzdanjem i unutrašnjom odlučnošću, pod nazivom „I Didn't Know My Own Strenght.“

Prije objavljivanja albuma I Look to You, Whitney je održala u New Yorku, Los Angelesu i Londonu domjenke na kojima se slušala glazba s albuma, uz odličan prijem. Tom je prilikom Whitney Houston razotkrila da je vjera igrala ulogu u njenom oporavku. U životu postoje trenutci kada se nadjemo u teškoj situaciji, kad treba potražiti snagu duboko u sebi, provesti vrijeme sa samim sobom i promijeniti se, uz pomoć neke više sile – kaže Whitney.

Dan nakon objavljivanja albuma, Whitney Houston održala je besplatni koncert u njujorškom Central Parku pred pet tisuća gledatelja. Prvi singl s albuma I Look To You napisala je zajedno s pjevačicom Aliciom Keys, pod naslovom Million Dolar Bill – Novčanica od milijun dolara.

XS
SM
MD
LG