Linkovi

Novim albumom Jonas Brothers ponovno na vrhu top lista


Tijekom proteklih 10 mjeseci, sastav Jonas Brothers zasjeo je na vrh top liste s dva različita albuma. Braća Joe, Nick i Kevin Jonas dokazuju da njihova tinejdžerska popularnost ne jenjava.

Novi album sastava Jonas Brothers pod nazivom „Lines, Vines and Trying Times“ - debitirao je na prvom mjestu top liste ne samo u Americi već i u Kanadi, Španjolskoj, Brazilu, Meksiku, Argentini, i Središnjoj Americi. Braća Jonas kažu da je mnogo pjesama na njihovom najnovijem, četvrtom po redu, albumu rezultat njihovog životnog iskustva, posebice ljubavnog. U skladbi Much Better spominje se nedavni prekid veze Joea Jonasa sa superzvijezdom country glazbe Taylor Swift. Djevojka Nicka Jonasa pop zvijezda Miley Cyrus gostuje na skladbi Before the Storm.

Šesnaestogodišnji Nick Jonas je bio u vezi s Miley Cyrus dvije godine sve do kraja 2007. godine, a Miley je nedavno objavila da su Nick i ona ponovo u vezi. Na albumu Lines, Vines and Trying Times je još jedan duet, skladba „Don`t Charge me for the Crime“ s rap pjevačem Commonom.

U svega tjedan dana Jonas Brothers prodali su skoro milijun koncertnih ulaznica sa svoju ovogodišnju svjetsku turneju, čiji će se sjevernoamerički dio završiti krajem kolovoza. Nakon dvomjesečne pauze, turneja će se nastaviti u Europi.

XS
SM
MD
LG