Linkovi

Los Angeles: preminula Farrah Fawcett


Američka glumica i model Farrah Fawcett umrla je danas nakon duge borbe s rakom u 62. godini, u bolnici u Los Angelesu.

Rak debelog crijeva glumici je dijagnosticiran krajem 2006. Unatoč brojnim pokušajima liječnika da spriječe širenje, rak se ipak proširio na jetru. Farrah Fawcett većini je poznata po ulozi u tv-seriji "Charlijevi anđeli" te kao model za reklame i kupaće kostime. Jedan od postera na kojem je pozirala u kupaćem kostimu ostvario je rekordnu prodaju.

Nakon samo jedne sezone "Charlijevih anđela," ova seksi glumica, čiji je zaštitni znak postala njena bujna plava kosa i široki, bijeli osmijeh, otkazala je ugovor s producentima, želeći se posvetiti filmskoj karijeri.

Njena se karijera na televizijskom i filmskom ekranu pokazala dosta uspješnom i donijela joj nekoliko nominacija za nagrade Emmy i Golden Globe, ali nikada nije uspjela biti nagrađena Oskarom.

U posljednjim mjesecima svoje borbe s bolešću, Farrah je odlučila svoje muke podijeliti sa svijetom putem video dnevnika koji je nedavno prikazan kao dokumentarni film naslovljen "Farrah’s Story," Farrahina priča.

S njom je do posljednjeg trenutka bio Ryan O'Neal za kojega se, unatoč 27-ogodišnjoj vezi s puno prekida, nikada nije udala, no s kojim ima sina Redmonda. O’Neal, koji ju je nedavno ipak zaprosio, otkrio je javnosti da će se njih dvoje napokon vjenčati, no taj dan nisu uspjeli dočekati.

Na šetalištu slavnih Hollywood Boulevard u Los Angelesu, gdje je Farrah dobila svoju zvijezdu, njeni štovatelji od danas polažu svoje poruke, cvijeće i vijence ovoj 'ikoni ljepote' sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

XS
SM
MD
LG