Linkovi

Growing Up Is Getting Old - drugi album Jasona Michaela Carrolla


2007. godine, country pjevač Jason Michael Carroll našao se na prvom mjestu hit ljestvica sa svojim prvijencem Waitin In the Country. Njegov se uspjeh nastavlja i drugim albumom Growing Up Is Getting Old.

30-godišnji Jason Michael Carroll nazvao je svoj drugi album Growing Up Is Getting Old – u prijevodu ‘odrastati znači stariti.’ Priznaje međutim, da su ga godine učinile mudrijim. Dodaje da sada ranije ide na spavanje, te da prije nije bio svjestan koliko rada je potrebno da se bude umjetnik te da život koji se odvija na koncertnim turnejama nije nimalo lagan.

Jason Caroll također razumije natjecateljski duh glazbene industrije, i trudi se kako bi ponovio uspjeh svog prvog albuma. Kaže da mrzi programe reality-televizije, no priznaje da je i njegova karijera neka vrsta reality showa. Ukoliko njegov album dobro prođe, ostat će u njoj. U protivnom – ispada, baš kao da je natjecatelj u nekom reality-programu. Ovo je album koji će sve odlučiti, ako ne uspije, ne znam što ću raditi – kaže Jason Carroll.

Deset skladbi na albumu pruža nam prikaz osobnog života ovog country pjevača. Jason Carroll pjeva o propalim vezama, o tome koliko mu nedostaju djeca iz prvog braka, te o tuzi kad zbog svog posla i karijere mora ostaviti svoju ženu, malog sina, i dom u Sjevernoj Carolini.

Jason Carroll će 31. rođendan proslaviti na turneji, točnije, nastupom na svečanoj dodjeli godišnjih nagrada county glazbe u Nashvilleu, 13 lipnja.Sljedeća tri mjeseca za njega će biti ispunjena nastupima na različitim country festivalima diljem Sjedinjenih Država.

Album Growing Up Is Getting Old popeo se nedavno na deseto mjesto na Billboardovoj top-listi country hitova.

XS
SM
MD
LG