Linkovi

Na Bahamima uhićenja zbog pokušaja iznuđivanja novca od glumca Johna Travolte nakon smrti njegova sina


Jedna zastupnica u senatu Bahama, jedan medicinski pomoćnik i jedan bivši ministar turizma te zemlje uhićeni su zbog pokušaja iznuđivanja novca od glumca Johna Travolte, čiji je sin umro na Bahamima početkom ovog mjeseca.

Bivša senatorica Pleasant Bridgewater podnijela je ostavku nakon što je bila uhićena, ali tvrdi da je nevina i da su njezini potezi kao odvjetnice bili krivo shvaćeni. Uz nju uhićeni su i bivši ministar turizma Obie Wilchombe, te medicinski pomoćnik Tarino Lightbourne.

Policija je objavila da je obitelj Travolta podnijela prijavu o pokušaju iznuđivanja, no vlasti nisu otkrile pojedinosti o iznudi. U medijskim izvješćima kaže se da se radilo o prijetnji prodaje fotografija leša umrlog 16-godišnjeg Jetta Travolte ukoliko njegov otac sam ne kupi te fotografije.

Vlati su ranije objavile da je Travoltin sin umro od konvulzija u vikendici obitelji. John Travolta i njegova supruga, glumica Kelly Preston rekli su da je kod njihovog sina u dobi od dvije godine bio dijagnosticiran Kawasakijev sindrom, koji izaziva upalu stijenki arterija. Par ima i osmogodišnju kćer.

XS
SM
MD
LG