Linkovi

Web stranica tjedna: 'ArsTechnica.com'


ArsTechnica.com vodeća je internetska stranica za vijesti, komentare i razgovore iz svijeta kompjuterske tehnologije.

"Ars Tehnica je vodeći izvor za vijesti i analizu vezanu za polje tehnologije," kaže Ken Fisher, glavni urednik i osnivač ove internetske stranice, čiji je naziv križanac latinskog i grčkog, ali joj je sadržaj uvijek u toku s najnovijim objavljenim kompjuterskim programima.

Postoje mnoge web stranice posvećene kompjuterskoj tehnologiji, s vijestima, komentarima i recenzijama novih proizvoda, međutim Fisher kaže da je Ars Technica drugačija zahvaljujući stručnosti njenog osoblja i dopisnika, listom profesionalaca na polju kompjuterske tehnologije:

"Dakle, kad odemo na izložbu recimo Microsofta gdje se predstavlja novi proizvod, mi se tamo ne družimo s novinarima, već s inžinjerima. To je ono što nas drži, shvatiti kako stvari funkcioniraju i o tome izvještavati što je moguće točnije."

Fisher kaže da se taj profesionalizam očituje i u internetskim forumima čitatelja, gdje su omiljene teme kompjuteri, kompjuterske igre, mobiteli i drugo:

"Jako sam ponosan na našu publiku koja je vrlo zrela. I ovdje se odražava to oslanjanje na činjenice i točnost pa su diskusije na puno višem nivou nego na mnogim drugim internetskim forumima."

Novosti i informacije iz svijeta kompjuterske tehnologije možete naći na web stranici ArsTechnica.com.
XS
SM
MD
LG