Linkovi

Web stranica tjedna: Ekološke vijesti


Ovaj tjedan predstavljamo vam internet stranicu koja nudi vijesti o očuvanju okoliša.“Vijesti o održivosti i zaštiti okoliša sve su značajnije, i mi želimo da prenesemo sve informacije.”

Tako kaže Lawrence Norton, izdavač Enviromental News Networka na adresi www.enn.com.

“Enviroment News Network sebe smatra medijskom grupom koja ima vrlo širok spektar, ali ide i u srž pitanja. Dakle, trudimo se da pokrijemo što veći broj tema, a neke od njih mogu biti vijesti o inovacijama u znanosti, tehnologiji, ili zdravijem okolišu.”

Norton dodaje da mreža ENN prikuplja priloge iz raznih vjerodostojnih izvora, uključujući razne medijske agencije i publikacije o temi očuvanja okoliša.

“Imamo svoje dopisnike koji prave priloge, njih oko 35. Dakle, ENN objavljuje njihove priloge na našoj web stranici, kao i komentare i blogove ljudi širom svijeta.”

Najvažnije teme mogu se naći na početnoj stranici, a kako bi vam pretraživanje bilo olakšano, svi su članci složeni u kategorije, kao na primjer, svijet divljih životinja, ekosustavi, klima, zgrade gradjene u duhu očuvanja okoliša, i slično. Website www.enn.com prikuplja, ali i distribuira i izvješća za javnost koje izdaju različite organizacije koje rade na poboljšanju okoliša.

“Mi suradjujemo s više od 200 neprofitnih organizacija kako bi javnosti donjeli ove informacije. Tu možete naći razne obavijesti koje izdaju različite medijske organizacije. Mislim da su ti prilozi čak i zanimljiviji od većine drugih koje možete naći.”


XS
SM
MD
LG