Linkovi

Romancin' the Sixties - album Frankieja Vallija


Pop pjevač Frankie Valli dosegao je vrhunac popularnosti početkom šezedesetih godina prošlog stoljeća, kao pjevač sastava The Four Seasons. Danas, kako izvješćuje Doug Levine, Valli je opet popularan zahvaljujući svom novom albumu s nekim od starih omiljenih napjeva.

Kad se Frankie Valli rastao od sastava The Four Seasons njegovi su se štovatelji zabrinuli da više nikad neće čuti njegov falset. Međutim već nakon nekoliko godina Valli se vratio na top liste s nizom hitova. No sljedeće dvije dekade bile su za Vallia mršave. Ponekad je nastupao s sastavom The Four Seasons, i s vremena na vrijeme bi napravio solo snimku.

Stvari su se promijenile kad je 2005. mjuzikl Jersey Boys o sastavu The Four Seasons postao hit na Broadwayu i dobio nagradu Tony. Frankie Valli snimio je nakon toga svoj prvi solo album, nakon više od 20 godina.

Na albumu "Romancin' the 60's", Valli je snimio niz klasičnih pop pjesama iz šezdesetih, koje su originalno snimile neke od najvećih zvijezda tog doba - Bobby Hebb, Chris Montez, Stevie Wonder, Ben E. King, Bobby Vee, sastav The Temptations.

XS
SM
MD
LG