Linkovi

'Reba Duets' - novi album Rebe McEntire


Reba McEntire je dio country glazbe već više od četiri desetljeća, prodavši 60 milijuna albuma uz 22 hita koji su se popeli na vrhove top lista. Kako izvješćuje Mary Morningstar, Reba je sa svojim najnovijim, 31. albumom, pod nazivom Reba Duets postigla novi rekord.

Po prvi put u svojoj dugoj karijeri Reba McEntire je s novim album već u prvom tjednu zasjela na vrh top liste, prodavši ga u, za nju također, rekordnih 300 tisuća primjeraka. Na albumu Reba Duets nalazi se 11 snimki Rebe s nekim od najvećih glazbenih imena, većinom iz svijeta country glazbe, no tu se nalaze i Carole King, Don Henley iz Eagelsa, kao i Justin Timberlake koji se Rebi pridružio u baladi pod nazivom The Only Promise That Remains.

Većina današnjih duet albuma snima se u odvojenim studijima, no Reba je insistirala da se svi glazbenici nađu na zajedničkom snimanju. Mnoge pjesme na albumu Reba Duets govore o ljubavi, posebice onoj izgubljenoj. Rat je također tema jedne od pjesama, dueta s Faith Hill pod nasovom Sleeping With The Telephone.

Glazbeni magazin Billboard nedavno je dodijelio Rebi McEntire svoju prvu nagradu Žena godine, za njene doprinose glazbenom biznisu i za inspiraciju koju pruža drugim glazbenicama. Sedmog studenog na dodjeli nagrada Udruge country glazbe, Reba će nastupiti zajedno s LeAnn Rimes u izvedbi novog singla s albuma Reba Duets, skladbe pod nazivom When You Love Someone Like That.

XS
SM
MD
LG