Linkovi

S Garnettom, Celticsi postaju 'instant konkurenti za naslov'?


Među ljubiteljima košarke, prijelaz Kevina Garnetta u Boston Celtics, zamijenjenog za pet igrača i dva buduća drafta, i dalje je tema dana.

Dok većina sportskih komentatora doživljava Celticse kao 'instant konkurenciju za vrh Istočne konferencije', drugi upozoravaju da je trojka Garnett, Ray Allen i Paul Pierce, premda u svakom smislu iznimnog kvaliteta, ipak malo vremešnija: svi su prešli tridesetu; Pierce će biti 30 u listopadu.

Štoviše, kažu sporski komentatori, samo je Garnett u relativno dobrom zdravlju odigrao prošlu sezonu; Allen je igrao samo u 55 od 82 utakmice, a Pierce u još manje – 47.

Tome vrijedi dodati da je Celtics značajno istanjio svoje rezerve odrekavši se u transferu petorice postojećih i dvojice budućih igrača. Iz perspektive publike, to samo povećava zanimljivost Istočne konferencije, koju se, inače, smatra igrački slabijom od Zapadne.

U ženskom tenisu – pojačanje redova od rujna. Lindsay Davenport se vraća u pojedinačnu konkurenciju nastupom na turniru u Baliju, 10 rujna. Ona je već prijavljena za nastup u paru s Lisom Raymond, ovaj mjesec, na turniru Pilot Pen, u New Havenu. Lindsay Davenport je u lipnju rodila sinčića. Kako je najavljeno, ona će igrati na nizu većih turnira, ali manje intenzivno nego prije, s planovima za nastup na olimpijadi.

XS
SM
MD
LG