Linkovi

Kevin Garnett odlazi u Boston Celtics


U NBA, bostonski Celtics odjednom postaju klub s kojim vrijedi ozbiljno računati u nadmetanju za naslov prvaka. Naime, u višestrukom transferu i kupoprodajama, Kevin Garnett dolazi iz Minnesota Timblerwolvesa u Boston.

Ovaj deseterostruki All-Star igrač i 'najvrijedniji igrač lige' 2004. svih je svojih 12 godina karijere proveo u Timberwolvesima.

Boston je još prošli mjesec od Seattle SuperSonicsa pribavio sedmerostrukog All-Star braniča Raya Allena, a već od ranije ima Paula Piercea.

Premda Celticsi još drže rekord NBA po broju naslova prvaka – čak 16! – niti jedan im nije dopao ruku još od prilično davne 1986. godine.

Tenis! U Washingtonu je počeo turnir Legg Mason. U prvom kolu, Thomas Johansson se prilično namučio sa tri seta – igrana kroz dva dana - i tie-breakerima u sva tri dok nije eliminirao kolumbijskog tinejdžera Santiaga Giralda. U drugom krugu, Johanssona čeka branitelj naslova, četvrti nositelj Arnaud Clement.

Igoru Kunjicinu trebalo je sinoć gotovo tri sata da porazi Sebastiena Grosjeana. Vrlo je lako u drugo kolo prošao Jan Hernych, nakon što je Nathan Healey odustao u drugom setu. No, Hernycha čeka meč protiv Marata Safina, trećeg nositelja turnira.

Naslovu na turniru nada se i Andy Roddick, koji igra tek danas, u drugom kolu, protiv Tomasa Ziba. Roddick – koji je dva puta osvojio Legg Mason – novinarima je ponudio prilično maštovito objašnjenje za svoj neočekivan i iznenađujući poraz od Franka Dancevica, u polufinalu Indianapolisa, u petak: u noći prije meča jeo je u fast-food restoranu i to mu je palo na želudac i usporilo ga. Sa sportskih stranica washingtonskih medija već mu stiže upozorenje: Andy, kloni se McDonaldsa!

XS
SM
MD
LG