Linkovi

Web stranica tjedna: Technology Review


Naše današnje odredište je internetska stranica magazina Technology Review, cijenjene publikacije povezane s Masachusetskim Institutom za tehnologiju. Ta web stranica osim tekstova iz tog časopisa donosi i niz vijesti iz svijeta tehnologije.

Jason Pontin je glavni urednik web stranice www.TechnologyReview.com. On kaže da svaki mjesec njegova stranica privuče do 700 tisuća posjetitelja, od kojih su mnogi stručnjaci i rani korisnici. "Što naši čitatelji imaju zajedničko je vjera da tehnologija može biti najvažniji utjecaj na tvrtku, organizaciju, državu pa čak i na osobni život."

Web stranica www.TechnologyReview.com otvara prostor za nekoliko blogova, kao i komentare korisnika koji često dovode do obimnih diskusija vezanih uz pojedine članke.

Pontin navodi da je internetska stranica usredotočena na nadolazeće nove tehnologije. "Dakle naše bi teme mogle biti inženjerska rješenja koja koriste u Nizozemskoj da bi obuzdali najgore posljedice globalnog zatopljenja. Ili bi moglo biti riječi o najnovijim dostignućima na polju umjetne inteligencije. Mislim da je to ono što nas čini jedinstvenim, raznolikost tema koje pokrivamo."

U cilju što boljeg izvještavanja, web stranica TechnologyReview.com dodaje i video zapise kao i mobilnu verziju za mobitele i slične uređaje. Možete slušati priloge, snimiti ih ili se predbilježiti za podcast. Internetsku stranicu www.TechnologyReview.com možete naći i putem linka s naše stranice, www.glasamerike.com.

XS
SM
MD
LG